TAKO TO RADI ZLATAN: / Prije suspenzije donio PSG-u novi trofej

Nogometaši Paris SG-a osvojili su prvi ovosezonski trofej, svladavši u finalu francuskog Liga kupa na Stade de Franceu Bastiju s uvjerljivih 4:0 (2:0).

12.4.2015.
11:54
VOYO logo

Parižane je s dva gola u prvom poluvremenu prema pobjedi poveo Zlatan Ibrahimović koji je u 21. minuti bio precizan s bijele točke, a 20 minuta kasnije s ruba šesnaesterca. Švedski napadač je tako na najbolji mogući način odogovrio na suspenziju koju mu je izrekla Disciplinska komisija francuskog Le Championnata. Kažnjen je, podsjetimo, zbog verbalnog napada na suca nakon utakmice protiv Bordeauxa, tako da mu sada slijede četiri dvoboja mirovanja u francuskom prvenstvu.

U završnici subotnje utakmice s dva je gola naslov PSG-a potvrdio Edinson Cavani. Sastav s Korzike je od 20. minute bio s igračem manje jer je isključen Squillaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Za nogometaše PSG-a je ovo drugi ovosezonski trofej nakon osvojenog Superkupa, a u utrci su za još tri naslova. U nacionalnom Kupu su stigli do finala u kojemu će igrati protiv drugoligaša Auxerrea, u prvenstvu sedam kola prije kraja vode, a još uvijek se natječu i u Ligi prvaka gdje su stigli do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo