PODRŠKA SLAVENU

SVLAČIONICA STALA UZ BILIĆA: ‘Dušom i srcem je vezan za ovaj klub, on je pravi čovjek za trenera’

Kroz iznimno teško razdoblje prolazi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Posao trenera u West Hamu pod ozbiljnim mu je upitnikom zbog očajnog ulaska u sezonu.

West Ham je poslije 15 kola Premier lige tek na 17. mjestu, jednu poziciju iznad zone ispadanja, a dosad je poražen već osam puta. Neodlučeni ishodi na teškim gostovanjima kod MaAnchester Uniteda i Liverpoola malo su popravili raspoloženje u klubu, ali činjenica je da je Bilićeva momčad šest kola bez pobjede i to će se uskoro morati promijeniti ukoliko hrvatski stručnjak želi sačuvati posao.

LIJEPA BILIĆEVA GESTA: Hrvatski trener bod posvetio svojem bivšem, napadnutom turskom klubu

‘Sto posto sam uz njega’

Igrači su u ovoj situaciji u potpunosti na Bilićevoj strani, što je u razgovoru za radijsku postaju TalkSport potvrdio i kapetan Mark Noble.

“On je toliko strastven i jako, jako želi učiniti dobro za klub i navijače. Igrao je ovdje i zna kako je. Ponekad naše rezultate shvaća osobno, baš kao i ja. Odem kući i ne mogu se isključiti i opustiti se jer toliko brinem za klub, a mislim da je i Slav takav. Dušom i srcem je vezan za ovaj klub i u potpunosti sam uvjeren da je pravi čovjek za trenera. Sto posto sam uz njega kao kapetan, a siguran sam da su i ostali dečki”, naglasio je Noble.

“Imao sam u prošlosti trenere po kojima su igrači udarali, a to nije dobro. No, danas to nije slučaj jer je Slaven tako dobar lik i toliko je dobar s dečkima. On bira momčad, a na nama je da izađemo na teren i igramo. Ne može sve Slaven napraviti sam”, dodao je kapetan Čekićara.

Povratak na Net.hr