SVIJET BRUJI O PLJACKI: 'Bijesan sam, zele nas izbaciti!'

Veliko je ogorcenje zavladalo u Napulju nakon prve polufinalne utakmice Europske lige. Napoli je pred svojim navijacima odigrao samo 1:1 protiv Dnjipra, ali treba istaknuti da su Ukrajinci izjednacujuci pogodak postigli iz zaleda.

Napoli je poveo u 50. minuti preko Davida Lopeza, a izjednacenje je gostima u 81. minuti donio Jevhen Seleznjov. Taj je pogodak u potpunosti izbacio iz takta osebujnog predsjednika Napolija Aurelija De Laurentiisa koji je nakon utakmice govorio o pljacki i bezvrijednom natjecanju, a glavnog je krivca pronasao u prvom covjeku u UEFA-e Michelu Platiniju.

“Apsolutno sam bijesan. Bilo je zalede. Zele dati vaznost natjecanju koje je bezvrijedno. Mi ga pokusavamo osvojiti samo zato sto nam to donosi priliku za plasman u Ligu prvaka. Ne mozes za polufinale imenovati sestoricu sudaca koji su nesposobni voditi utakmicu. Tko je taj sudac Swein Moen, jeste li ikada culi za njega? Kakva je njegova vaznost? Je li uopce kvalificiran za taj posao”, sipao je De Laurentiis pitanja.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

“Platini ostavlja grozan dojam. On je budala i nadam se da razmislja o svojim pogreskama u mraku svoje sobe u Nyonu. Mozda je najbolje da ode. Neprihvatljivo je da netko organizira natjecanje, a ne moze jamciti pristojno sudenje. Ne mogu kritizirati svoje decke jer su dali sve od sebe, ali Dnjipro je imao suca na svojoj strani. Ocito Napoli iritira nekoga, ocito nas zele izbaciti, ocito opet Sevilla mora osvojiti Europsku ligu. Samo recite i mi cemo se maknuti u stranu jer ne volimo da nas se voza”, dodao je bijesni predsjednik Napolija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr