SVI ŽELE LEGENDARNOG VATRENOG: / Robert Prosinečki je kandidat za izbornika još jedne susjedne države

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki kandidat je za izbornika Bosne i Hercegovine, prenose mediji u susjednoj državi.

12.10.2017.
11:48
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Suradnja s dosadašnjim izbornikom Mehmedom Baždarevićem neće biti produljena jer nije ispunio glavni cilj - plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Čelnici Nogometnog saveza BiH već su krenuli u potragu za novim izbornikom, a Anadolu Agency tvrdi da je glavni kandidat Meho Kodro (50), nekadašnji nogometaš Barcelone koji danas trenira švicarskog prvoligaša Servette.

Image
BOMBA IZ DEŽELE: /

Robert Prosinečki postaje novi izbornik slovenske nogometne reprezentacije?

Kodro prva želja

U NS BiH navodno pokušavaju angažirati Kodru jer im je prva želja da na klupi ostane domaći stručnjak. Osim toga, Kodro je poznat i po inzistiranju na čvrstoj disciplini što je reprezentaciji BiH trenutno itekako potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne uspiju li se dogovoriti s Kodrom, vodeći ljudi bosanskohercegovačkog nogometa imaju još dvije opcije: jedna je Amar Osim (50), sin legendarnog Ivice Osima i nekadašnji trener Željezničara, a druga je naš Robert Prosinečki (48), izbornik Azerbajdžana kojem istječe ugovor. Prosinečki je navodno kandidat i za klupu Slovenije koju je nakon neuspjeha u kvalifikacijama za SP napustio Srečko Katanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo