SVI ZA JEDAN ŠTAP: / Euforični Čačić pozvao na jedinstvo i poslao poruku državnom vrhu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić nije skrivao euforiju nakon plasmana na Europsko prvenstvo u Francuskoj, ali nije zaboravio zahvaliti ni svome prethodniku Niki Kovaču.

13.10.2015.
23:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici slavila na Malti s minimalnih 1:0, a dočekala je i pobjedu Italije protiv Norveške, čime su ispunjeni svi potrebni uvjeti da naša reprezentacija osigura vizu za Euro.

Image
HRVATSKA IDE NA EURO! /

Vatreni obavili zadaću i dočekali sretne vijesti iz Rima

Image
HRVATSKA IDE NA EURO! /

Vatreni obavili zadaću i dočekali sretne vijesti iz Rima

"Nogomet je najbolji hrvatski proizvod"

"Osjećaj je prekrasan. Od 11 velikih natjecanja, europskih i svjetskih prvenstava, Hrvatska se plasirala na devet. Najveće zasluge idu nogometašima, pa ljudima koji vode reprezentaciju, HNS-u, mom prethodniku Niki Kovaču i njegovom stožeru, ali i svima onima koji su bili uz reprezentaciju. Zasluženo smo među prve dvije momčadi u skupini, odigrali smo dobre kvalifikacije, uz jedno malo posrtanje. Svi su u zagrljaju, ori se pjesma 'Lijepa li si' u našoj svlačionici. Noćas ćemo slaviti, a sutra se vraćamo kući", rekao je Čačić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao je nakon toga izbornik poruku javnosti i navijačima koji su prilično podijeljeni i oko njegova imenovanja i oko kompletnog stanja u našem nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da se svi uhvatimo za jedan štap. Hrvatski nogomet je najbolji proizvod ove države. Svi vapimo da ljudi koji vode državu naprave jedan pravi stadion. I prije ovih utakmica sam rekao da ova generacija mora učiniti sve da izađe iz sjene Vatrenih. Vrijeme je da ih doskočimo ili barem da se poravnamo s njima, zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo