SVI SE KLANJAJU HRVATU: / 'Dobio sam sina i nazvat ću ga - Dejan'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Svi u Liverpoolu, okrugu Merseyside u Engleskoj slave hrvatskog stopera Dejana Lovrena, koji je sinoć svojim pobjedničkim pogotkom Borussiji Dortmund u 91. minuti doslovno odvukao .

15.4.2016.
10:43
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Dejan Lovren je u srpnju 2014. godine iz francuskog Lyona prešao u Liverpool za 20 milijuna funti. Ugovor je potpisan na četiri i pol godine. Međutim, u ovih sad nešto manje od dvije godine na Anfieldu, Lovren je uglavnom bio kritizran od strane engleskih medija i navijača Liverpoola zbog svojih loših partija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve loše sada se briše

Hrvat je najskuplji stoper u povijesti kluba, a to baš i nije opravdao. Nije. Prošlo svršeno vrijeme. Od jučer, sve ono loše se briše. Lovren je apslutni junak navijača. Pogadak Borussiji vrijedan polufinala Europske lige preko noći je izbrisao sve ono loše i Lovrena pretvorio u omiljenu zvijezdu Redsa. Navijači su mu spremni oprostiti sve dosadašnje kikseve. Društvene mreže preplavljene su odama Lovrenu. Pogledajte kakvim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovrena za kapetana", "Dejane, sve ti je oprošteno". "Već sam naručio tvoj dres. Oprosti što nisam vjerovao u tebe". "Lovren, kakav čovjek! Odbije igrati za reprezentaciju ako nema sigurno mjesto u prvih 11, pa izbaci Borussiju iz Europe". "Za ovo ti hvala, Dejane!" "Ovo može samo veliki nogometaš, ovako se nositi s pritiskom". "Sjećate se kada je promašio penal kojim smo ispali iz Europa lige? E sada je junak!. "Lovren, branič plaćen 20 milijuna funti kojeg nazivaju promašajem, izbacio je Dortmund iz Europe". "Kakva utakmica! Jako sam sretan zbog Lovrena i moje braće (Balotelli)". "Dejan Lovren, zabio je gol praktički iz ničega". "Golgeter Dejan Lovren". "Dobio sam sina i nazvat ću ga - Dejan"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo