SVI PROTIV NEYMARA: / "Okrivit će ga i za ubojstvo Johna Kennedyja"

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Brazilski nogometaš Neymar proživljava najbolje dane karijere u dresu Barcelone, barem kad je u pitanju isključivo travnjak. Izvan terena mu baš i ne cvatu ruže.

18.1.2016.
15:01
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Njegov transfer iz Santosa u Barcelonu 2013. godine i dalje je predmet brojnih istraga. Katalonski klub je pod sumnjom da je odštetu prikazao manjom nego što je bila kako bi prevario porezne organe, a i Neymar bi se 2. veljače trebao pojaviti na sudu kako bi se očitovao u slučaju optužbi za prevaru i korupciju prilikom transfera.

Image
OVO MU NIJE TREBALO: /

Zvijezda Barcelone mora pred suca

Image
OVO MU NIJE TREBALO: /

Zvijezda Barcelone mora pred suca

Na sudu 2. veljače

Brazilski investicijski fond DIS tvrdi da je trebao dobiti 40 posto od Neymarova transfera iz Santosa u Barcelonu s obzirom da su u tolikom dijelu bili vlasnici njegovih prava. Istragom je utvrđeno da je Barcelona platila za njega 83 milijuna eura, a DIS ja dobio samo 40 posto od 17 milijuna koliko je prvotno objavljeno da je iznosila odšteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopredsjednik Barcelone Carles Vilarrubi tvrdi da se protiv brazilskog nogometaša vodi prljava kampanja i da bi, kako je krenulo, uskoro mogao biti optužen i za ubojstvo američkog predsjednika Johna F. Kennedyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška Realu

"Neymar sa svakim danom igra sve bolje i ljudi uživaju u njegovim predstavama. Ali postoji stroj koji radi protiv njega i uvjeren sam da će na kraju reći da je Neymar bio u Dallasu na dan kad je ubijen Kennedy", ispalio je Vilarrubi neobičnu metaforu u razgovoru za RAC1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neočekivano je potom pružio potporu najvećem rivalu Real Madridu koji se, jednako kao i Atletico, nalazi pod zabranom dovođenja novih igrača u iduća dva prijelazna roka. Identična je to kazna onoj koju je Barcelona odradila prije nekoliko dana, a sve zbog nepravilnosti pri registraciji maloljetnih igrača.

"Ako su Real i Atletico u istoj situaciji kao i Barcelona, onda im je napravljena ista nepravda kao i nama. U ovakvim slučajevima moramo pružiti podršku jer je nepravda jednaka prema svima", poručio je Vilarrubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo