PIRLO I TUDOR ODLUČNO KRENULI U OBRANU NASLOVA: / No, svi pričaju o neočekivanom potezu koji su povukli, tome se nitko nije nadao

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juve otvorio novu sezonu pobjedom

20.9.2020.
23:18
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Juventus ušao je u novu sezonu današnjom 3:0 pobjedom protiv Sampdorije.

Bio je to prvi službeni nastup torinske "Stare Dame" pod vodstvom novog trenera Andrea Pirla i njegovog pomoćnika Igora Tudora, a zanimljivo njegov kolega na suprotnoj strani Claudio Ranieri je ubilježio 400. trenerski nastup u Serie A. Debitirao je prije 29 godina na klupi Cagliarija. Rekorder je bivši trener Rome, Napolija, Bologne i niza drugih klubova, Carlo Mazzone sa 792 ligaške utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Coach Andrea Pirlo of Juventus FC Juventus FC v UC Sampdoria , Italian Serie A, Allianz Stadium, Turin, Italy - 20 Sep 2020,Image: 558944641, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Image
PJACA ODLIČNO ZABIO U DEBIJU ZA GENOU: /

Ušao u igru i nakon sedam minuta briljirao

Paulo Dybala, Matthijs de Ligt, Alex Sandro i Federico Bernardesch izvan stroja

Pirlo je imao dosta problema sa sastavom. Izvan stroja su Paulo Dybala, Matthijs de Ligt, Alex Sandro i Federico Bernardeschi, Gonzalo Higuain napušta klub, a transfer Edina Džeke iz Rome se zakomplicirao.

Stoga su priliku u prvom sastavu iznenađujuće dobili Weston McKennie, Dejan Kuluševski i Gianluca Frabotta. Bio je to potez Pirla, Turdora i stručnog stožera kojem se nitko nije nadao, odnosno malo je onih koje ovo nije iznenadilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuluševski je iskoristio priliku i u 13. minuti je doveo Juve u prednost (OVDJE pogledajte gol), a pobjedu je potvrdio Leonardo Bonucci u 78. minuti. Do kraja utakmice među strijelce se upisao i Cristiano Ronaldo u 89. minuti. OVDJE pogledajte taj trenutak.

Za spomenuti kako je Kuluševski, 20-godišnji nogometaš, tako je zabio u svom debiju za Staru damu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke McKenniea

Weston McKennie imao je odlične brojke, 88 % točnih dodavanja (61/69 dodavanja), 4 točnih od pet upućenih dugih lopti, dva udarca u okvir gola, šest osvojenih duela, 4 oduzete lopte, tri presječena napada...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao i Marko Rog

Sassuolo i Cagliari su remizirali 1:1. Gosti su poveli u 77. minuti preko Giovannija Simeonea, a izjednačio je Mehdi Bourabija u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rog je za goste igrao do 76. minutre, dok Marko Pajač nije ulazio u igru.

Verona, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, u subotu je na domaćem terenu protiv Rome odigrala 0:0, a novu sezonu talijanskog nogometnog prvenstva otvorio je susret Fiorentine i Torina, a domaćini su slavili sa 1:0 pogotkom Gaetana Castrovillija u 78. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak igraju Milan i Bologna, a u srijedu su na rasporedu susreti Benevento - Inter, Udinese - Spezia i Lazio - Atalanta.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Juventus - Sampdoria 3-0 (Kuluševski 13, Bonucci 78, Ronaldo 89) Parma - Napoli 0-2 (Mertens 63, Insigne 77) Genoa - Crotone 4-1 (Destro 6, Pandev 9, Zappacosta 34, PJACA 75 / Riviere 28) Sassuolo - Cagliari 1-1 (Bourabia 87 / Simeone 77)

U subotu: Fiorentina - Torino 1-0 (Castrovilli 78) Verona - Roma 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak: Milan - Bologna

U srijedu: Benevento - Inter Udinese - Spezia Lazio - Atalanta

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo