Svi klubovi u Hrvatskoj časte za Gotovinu! Osim Hajduka!

Udruga hrvatskih nogometnih prvoligaša pokrenula je akciju 'Otvorena vrata stadiona'.

16.11.2012.
14:13
VOYO logo

Nakon radosne vijesti iz Haaga, Udruga naših prvoligaških nogometnih klubova krenula je s idejom kako bi za vikend svi stadioni širom otvorili vrata navijačima. Iz Dinama su odmah reagirali i na svojoj internetskoj stranici objavili kako će u subotu na utakmici protiv Zadra, kluba iz rodnog kraja Ante Gotovine, ulaz biti besplatan.

"Dođimo na Maksimir i zahvalimo glasno našim herojima na svemu što jesmo i što u svojoj slobodi činimo!', stoji između ostalog u poruci na web-stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ideja ipak neće biti u potpunosti provedena. Iz neslužbenih izvora bliskih Hajduku, saznali smo da ta ideja neće biti provedena na Poljudu. Naime, ulaznice za subotnji ogled s Lokomotivom su već nekoliko dana u prodaji, Bijeli imaju i pet tisuća pretplatnika, a i preko interneta se prodaju i ulaznice u akciji 'Bilo srce', ljudima koji žive daleko od Splita i ne mogu doći na utakmicu.

I tako zbog tih prepreka Hajduk vjerojatno neće moći u potpunosti podržati ovu inicijativu. Oni su uputili generalima čestitke i pozvali ih na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u specifičnoj situaciji jer kod nas ulaznice kupuju i ljudi koji ne mogu doći na utakmicu, na daleko je poznata akcija 'Ako si tužan...' i istovremeno baš nikada Torcida od nas nije tražila besplatan ulaz, svaki od njih s ponosom kupi ulaznicu za utakmicu svog Hajduka", samo je za Dalmacija News potvrdio glasnogovornik Hajduka Ante Bilić koji nije odgovarao na pozive novinara Sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo