SVI DINAMOVI PROTIVNICI U EL KIKSALI U PRVENSTVU: / Razloga za optimizam u 'modrom' taboru mora biti

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Svi Dinamovi protivnici kiksali u prvenstvima

30.9.2018.
19:59
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nedjelja nije bila sretan dan za Dinamove protivnike u natjecanju u skupini D Europske lige. Anderlecht, idući suparnik Modrih u Europskoj ligi (četvrtak, 18.55), kod kuće je odigrao mršavih 0-0 sa St. Truidenom, unatoč tome što je 70 minuta imao igrača više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderlecht je ispalio 21 udarac prema golu St. Truidena i na kraju odigrao bez golova na svom stadionu. Sve to pomno se pratilo u Dinamu koji s njima igra u Bruxellesu i može se odmah reći kako razloga za optimizam u 'modrom' taboru mora biti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO – FENERBAHČE 4-1: Rapsodija Dinama na Maksimiru, Modri pregazili Turke za veličanstvenu pobjedu na startu Europske lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milić i Santini igrali svih 90. minuta

Hrvatski reprezentativci Antonio Milić i Ivan Santini igrali su 90 minuta, nakon devet kola Anderlecht zaostaje već osam bodova za Lekinim Bruggeom. I ispao je u kupu od drugoligaša, te u 1. kolu EL izgubio kod Spartaka iz Trnave.

Težak poraz Fenera

Fenerbahče, tuski klub kojeg je Dinamo s 4-1 pobijedio u Maksimiru na otvaranju natjecanja, doživio je na gostovanju uvjerljiv poraz od Rizespora 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak Trnava izgubio od Slovana

Još u subotu je u sklopu 1. slovačke lige Spartak Trnava poražen je na svom stadionu od vodeće momčadi lige Slovana iz Bratislave 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo