SVE JE SPREMNO ZA TRANSFER: / Mateo Kovačić vraća sjaj posrnulom divu!

Image

Nakon jedne sezone provedene u Real Madridu hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić vjerojatno će napustiti Santiago Bernabeu. Karijeru bi trebao nastaviti na posudbi u Milanu.

7.5.2016.
11:25
VOYO logo

O ovakvoj se mogućnosti nagađa već neko vrijeme, a talijanski dnevnik Corriere dello Sport navodi da je direktor Milana Adriano Galliani u srijedu bio u Madridu na uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka između Reala i Manchester Cityja. Tom je prilikom razgovarao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom upravo o Kovačiću.

Povratak na San Siro

Galliani je navodno rekao Perezu da želi hrvatskog veznjaka, ali isključivo na posudbu, što je za Realova gazdu zadovoljavajuće rješenje. Očekuje se tako da će dogovor uskoro biti postignut i da će 22-godišnji nogometaš sljedeće sezone nositi crveno-crni dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to njegov povratak na San Siro, ali ne Inter iz kojeg je lani došao u Madrid, već u redove najvećeg rivala. Milan je dva kola prije kraja aktualne sezone tek na sedmom mjestu u Seriji A. Klub očajnički traži put do nekadašnje slave, a Kovačić bi mu trebao biti jedan od aduta za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jakoj konkurenciji u Realu hrvatski se reprezentativac nije uspio probiti u prvi plan. Kroz sva je natjecanja skupio 33 nastupa, te upisao jedan pogodak i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo