SVE JE JOŠ UVIJEK OTVORENO: / Bez golova u dvije interkontinentalne utakmice dodatnih kvalifikacija

Image
Foto: AFP

Obje prve utakmice interkontinentalnih dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji (14. lipnja - 15. srpnja 2018.

11.11.2017.
11:00
AFP
VOYO logo

U susretu između četvrtoplasirane reprezentacije iz zone CONCACAF Hondurasa te petoplasirane reprezentacije iz azijske zone Australije izglednije su prilike imali gosti, no napadač hrvatskog porijekla Tomi Jurić je u 34. minuti promašio vrata, da bi njegov udarac glavom u 53. minuti uspio obraniti Donis Escobar na vratima Hondurasa. Domaći su svoju najbolju priliku imali u 82. minuti, ali je Carlos Costly pucao ravno u Matyja Ryana.

Peru 36 godina bez SP-a

Australija se pokušava plasirati na svoje četvrto uzastopno SP, a Honduras na svoje treće SP zaredom. Uzvratni susret igrat će se u srijedu u Sydneyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petoplasirana reprezentacija južnoameričkih kvalifikacija Peru imala je više od igre protiv najbolje reprezentacije Oceanije Novog Zelanda iako je igrala na gostujućem terenu, no nije uspjela probiti organiziranu obranu All Whitesa pa će se u uzvratni dvoboj koji će se igrati u Limi u noći sa srijede na četvrtak ući bez prednosti s niti jedne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Zeland pokušava izboriti svoj treći odlazak na SP, dosada su sudjelovali 1982. i 2010. godine, dok Peru ima priliku vratiti se na veliku scenu nakon punih 36 godina, ta je andska zemlja posljednji od svoja četiri nastupa na SP-u ostvarila još 1982. godine. Prije toga su još igrali na prvom SP 1930. te 1970. i 1978.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo