SVATKO IMA SVOG ADUTA: / Chelsea i United u velikoj borbi za zvijezdu Reala

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Prema pisanju engleskih medija, na pomolu je velika bitka između dva premierligaška kluba koja u svoje redove svim silama nastoje dovesti zvijezdu Real Madrida Garetha Balea.

6.1.2016.
10:54
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Čim je u ponedjeljak Rafael Benitez smijenjen s funkcije Realova trenera, otočki su mediji pokrenuli priču o navodnom Baleovom nezadovoljstvu. Velšanin se bolje osjećao u Realu u Benitezovo doba nego kad je trener bio Carlo Ancelotti i, prema tvrdnjama britanskih tabloida, odlazak španjolskog stručnjaka nije dobro prihvatio.

Chelsea želi zamjenu

Odmah se pojavila glasina da će takvu situaciju pokušati iskoristiti Manchester United kako bi doveo Balea u svoje redove, ali sada se u utrku uključio i Chelsea koji ima jakog aduta na svojoj strani. Novi Realov trener Zinedine Zidane navodno je zaljubljen u belgijskog nogometaša Edena Hazarda što bi Chelsea, navodi Mirror, mogao iskoristiti da predloži zamjenu. Bale bi u tom slučaju došao na Stamford Bridge, a Hazard bi postao novi stanovnik Santiago Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Daily Mail ističe da je Manchester United i dalje favorit za dovođenje 26-godišnjeg krilnog napadača. I klub s Old Trafforda ima jakog aduta i to u liku svoga pomoćnog trenera, također Velšanina, Ryana Giggsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manchester United je pripremio 75 milijuna funti za Garetha Balea, ohrabren informacijama iz igračeva kruga da je spreman za povratak u Premier ligu. Ryan Giggs je jedan od Baleovih dječačkih uzora i u Unitedu su uvjereni da bi pomoćni trener i vjerojatni nasljednik Louisa van Gaala mogao biti ključna figura u privlačenju Velšanina na Old Trafford", piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo