SUZE ZA KRAJ JEDNE RESPEKTABILNE KARIJERE: / Slavni stadion Apostolos Nikolaidis poklonio se legendarnom Vatrenom

Image
Foto: Screenshot

Bivši hrvatski reprezentativac Mladen Petrić jučer je odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri.

30.5.2016.
8:55
Screenshot
VOYO logo

Stadion Panathinaikosa Apostolos Nikolaidis ustao se na noge kako bi po posljednji puta zapljeskao svom nogometašu. Jedan od vođa navijača Panathinaikosa Gate 13 spustio se do terena i Petriću dao prigodan poklon i zahvalio se na svemu što je dao za klub, a suigrači su ga zagrlili i tako mu odali veliko priznanje. To je velika čast za Hrvata, navijači Pao-a ne odaju priznanje svakome. Samo onima za koje smatraju da su to zaslužili svojim igrama i zalaganjem u zelenom dresu.

https://streamable.com/wnu4?t=25.1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj na terenu uz njega

I Petrićeva obitelj bila je uz njega na travnjaku u njegovom oproštaju od kluba i nogometa. Supruga Despina i dvoje male djece upriličili su u ovaj posebni trenutak za njega, a Petrić se malo i poigrao sa svojim klincima na travnjaku i po posljednji puta u karijeri uklizao za loptom. Naravno, ovoga puta njegov protivnik je bio njegov sinčić. Do sad najslađi i najdraži njegov suparnik kojem će se sad još više posvetiti. Naravno, Petrić nije mogao sakriti suze. Za njega je ovaj trenutak bio prilično emotivan. Kao, uostalom, i za svakoga.

Asistencija za kraj

Vrijedi spomenuti i to kako je Petrić sjajno odigrao svoju posljednu profesionalnu utakmicu. Bivši Vatreni je u 1-0 pobjedi Panathinaikosa protiv Panioniosa u 78. minuti asistirao za pogodak, a tijekom svoje karijere Petrić je za hrvatsku reprezentaciju odigrao 44 utakmice i zabio 12 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDARNI VATRENI OBJAVIO KRAJ KARIJERE: /

Pamtit će se njegovo uništavanje Engleza na Wembleyu

Image
LEGENDARNI VATRENI OBJAVIO KRAJ KARIJERE: /

Pamtit će se njegovo uništavanje Engleza na Wembleyu

Najviše će se pamtiti njegov pogodak protiv Engleske na Wembleyu 2007. godine, kad je Hrvatska pobijedila 3:2 i zaustavila momčad Stevea McLarena na putu do Eura. Karijeru je započeo u Švicarskoj, u Badenu, igrao je još za Grashoppers, Basel, HSV, Borussiju Dortmund, Fulham, West Ham i Panathinaikos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo