ČETVRTI SUDAC

SUSPENDIRAN DO KRAJA SEZONE ZBOG NEPRIMJERENOG PONAŠANJA: Sebastianu Colțescu stigla kazna za ‘onog crnog’

Coltescu suspendiran zbog neprimjerenog ponašanja tijekom UEFA-ine utakmice, te mu je naloženo pohađanje edukativnog programa

Europska nogometna federacija (UEFA) suspendirala je rumunjskog suca Sebastiana Coltescua do kraja sezone zbog “neprimjerenog ponašanja” za vrijeme utakmice Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Basaksehira.

PROCURILE KONTROVERZNE RIJEČI TRENERA PSG-A: Thomas Tuchel našao se na udaru javnosti; Ovo ne izgleda nikako dobro

Pierre Webo optužio četvrtog suca za nedostatak poštovanja

Susret između francuskog i turskog prvaka u prosincu prošle godine je prekinut u 13. minuti nakon što je pomoćni trener Istanbul Basaksehira Pierre Webo optužio četvrtog suca za nedostatak poštovanja jer ga je glavnom sucu označio kao “onog crnog”.

Profimedia

Webo je od početka susreta prigovarao zbog čega ga je Coltescu prijavio glavnom i zatražio njegovo udaljavanje s klupe. Utakmica je zbog tog incidenta nastavljena tek sljedeći dan i to sa zamjenskim sucima.

UEFA početkom veljače pokrenula istragu

UEFA je početkom veljače pokrenula istragu, a u ponedjeljak je donijela odluku kojom je Coltescua suspendirala do kraja sezone.

Krovna nogometna organizacija “Starog kontinenta” je objavila kako je Coltescu suspendiran zbog neprimjerenog ponašanja tijekom UEFA-ine utakmice, te mu je naloženo pohađanje edukativnog programa do 30. lipnja ove godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr