Brbić i Vučević otputovali u Rim

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Hajdukov dragulj seli u Italiju?!

Predsjednik Hajduka Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević otputovali su u Rim, navodno kako bi dogovorili kupnju zasad nepoznatog napadača iz Južne Amerike, no pitanje je koja je njihova krajnja destinacija i krije li se iza njihova puta prodaja još nekog igrača Hajduka, piše nogometni portal Goal.com.

Brbić i Vučević u Rimu bi trebali pregovarati oko kvalitetnog napadačkog pojačanja iz Južne Amerike koji bi u Hajduk stigao na posudbu. O komu se radi još uvijek nema pouzdanih informacija, ali ono što zanima javnost je i budućnost Lovre Kalinića.

Naime, Vatrenog u svojim redovima želi vidjeti rimski Lazio koji je poslao ponudu, ali ta ponuda je odbijena. Čelnici Hajduka se, prema pisanju Goal.coma, nemaju namjeru naći se s kolegama te još jednom razmotrili mogućnost transfera Kalinića.

Lovre Kalinić
Lovre KalinićFoto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bešiktaš podebljao ponudu

Ali je zato Bešiktaš zagolicao maštu čelnicima Hajduka. Ovaj turski klub je podebljao svoju ponudu na ukupno četiri milijuna eura kako bi konkurirao Aston Villi.

Nakon Rima čelnici Hajduka trebali bi nastaviti prema Španjolskoj odakle stižu vijesti o interesu Atlético Madrida i Valencije za Andriju Balića. No isto tako, stižu vijesti i kako su zastupnici Balića postigli dogovor s Udineseom te se samo čeka povratak Brbića i Vučevića u Split kako bi završili posao.

Povratak na Net.hr