SUSJEDI POLUDJELI: / Zvijezda BiH napravila neshvatljivu glupost, Zmajevi u problemima

Image
Foto: AFP
7.9.2015.
14:14
AFP
VOYO logo

Naime, pri vodstvu BiH od 3:0, Bešić je nakon jednog prekršaja gostujućeg nogometaša na sredini terena u 63. minuti susreta gađao suparnika Rodrigueza žvakaćom gumom!? Bešlićev potez zgrozio je javnost u Bosni i Hercegovini i glavnog suca dvoboja Arnolda Huntera koji ga je nagradio izravnim crvenim kartonom. Isključen je i gostujući igrač Rodriguez

Sad postoji mogućnost da Bešić propusti, uz nadolazeći sraz protiv Walesa i utakmicu protiv Cipra. Spomenute utakmice bitne su za plasman u dokvalifikacije za odlazak na EURO 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISLAND I ČEŠKA NA EURU: /

Nizozemska korak od ispadanja

Image
ISLAND I ČEŠKA NA EURU: /

Nizozemska korak od ispadanja

Veliki udarac za Baždarevića i BiH

To je veliki udarac za izbornika BiH Mehmeda Baždarevića koji je tako ostao bez jednog od glavnih igrača reprezentacije koji je nezamjenjiv na poziciji zadnjeg veznog. Bešić je važan kotačić u sustavu igre Baždarevića i njegov izostanak itekako će se osjetiti. Sad Baždarević treba doslovno izmisliti igrača na toj poziciji. A sve zbog nevjerojatne gluposti Bešića.

Stoga, nije čudno što su njegovim potezom razočarani svi, od navijača, pa do njegovih suigrača. Senad Lulić je poručio da je bolje da ne kaže što misli o njegovom potezu, a kapetan Edin Džeko je rekao da takav potez nema smisla ni komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešićev nesmotreni i glupi potez možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo