Prerano su se ponadali: Supertalent neće igrati za Hrvatsku

Adnan Januzaj neće igrati za Hrvatsku, jer za to ne postoji nikakva osnova!

9.10.2013.
12:35
VOYO logo

Januzaj s očeve strane ima veze sa Srbijom, a s majčine s Turskom. U Hrvatskom nogometnom savezu zapravo nisu ni znali na čemu su, jer kontakt s Januzajem nisu ni uspostavili.

"Analiziramo postoje li veze. Nije to samo dignuti telefonsku slušalicu. Moramo biti diplomatični i elegantni. Moramo posredno kontaktirati roditelje. Ali o tome ćemo kad završe utakmice reprezentacija", izjavio je Zorislav Srebrić prije nego što je iz Albanije stigla potvrda kako Adnanova majka nema veze s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U HNS-u su ovih dana namjeravali posredno uspostaviti kontakt s obitelji Januzajevih, no akcija će očito biti obustavljena.

Januzaj neće igrati ni za Srbiju. Iako su Srbi preko Nemanje Vidića pokušali nagovoriti Januzajeve da im sin igra za orlove, od toga neće biti ništa jer je Adnanov otac iz Srbije svojedobno morao emigrirati iz političkih razloga u Bruxelles, gdje je Adnan i rođen. Januzaj je isto tako odbio i Albaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/alYp3cACvC0

Rođen i odrastao u Bruxellesu, Januzaj ima sve preduvjete nastupa za belgijsku reprezentaciju, čije je mlađe selekcije godinama odbijao. To je sada najizglednija opcija jer teško da će Adnan odbiti vjerojatni nastup na SP-u u dresu jedne od najtalentiranijih belgijskih selekcija u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o bilo kojoj reprezentaciji. Sada sam samo usredotočen na svoj učinak u Manchester Unitedu. Želim učiti od Ryana Giggsa i to je sve što me zanima", poručio je mladić kojega trenutno traži pola nogometne Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo