'SUPERMARIO NOVI KRALJ JUVENTUSA': / Talijanski mediji ne prestaju se klanjati hrvatskom reprezentativcu

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Talijanski mediji ne prestaju pisati hvalospjeve o hrvatskom reprezentativnom napadaču Mariju Mandžukiću nakon još jedne sjajne predstave, ovoga puta protiv Atalante u Bergamu.

8.3.2016.
11:58
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Torinski "Tuttosport" danas je na svojoj naslovnici donio tekst o Mariju Mandžukiću u kojem ističe kako je "Mario novi kralj Juventusa". Mandžukić je tako nastavio sa svojim dobrim partijama i u Staroj dami, nakon što je prethodno uspješno u Europi branio boje Wolfsburga, Bayern Munchena i Atletico Madrida.

Mandžo je ove sezone za Juventus odigrao ukupno 25 utakmica u svim natjecanjima i ostvario učinak od 9 postignutih golova (šest u Serie A, dva u Ligi prvaka i jedan u talijanskom Superkupu) uz čak pet asistencija. Samo za usporedbu, igrajući za Rojiblancose u sezoni 2014/15., Hrvat je u ukupno 43 odigrane utakmice za madridski sastava ostvario isto pet asistencija. Manje golova, ali više asistencija. "Tuttosport" to ovako objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario poput Pirla

"Njegovo veličanstvo Mario Mandžukić naslijedio je ulogu Pirla koju je on nekada imao u momčadi. Mario i u svlačionici sjedi na njegovom mjestu, odmah uz trenera Massimiliana Allegrija. Postao je savjetnik igračima, donositelj dobrih primjera i mudar suigrač koji je svakom spreman pomoći. Uz to, Mario je momčad stavio ispred osobnih postignuća i golova", ističe Tuttosport i referira se na Mandžukićevu objavu na Twitteru koja je sve oduševila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SUPER MARIO: /

Mandžukić objavom na Twitteru oduševio suigrače i navijače!

Image
SUPER MARIO: /

Mandžukić objavom na Twitteru oduševio suigrače i navijače!

Objava na twitteru

"Nemoj pitati što tvoji suigrači mogu učiniti za tebe. Pitaj što ti možeš učiniti za suigrače”, napisao je Mandžukić nakon utakmice protiv Atalante na Twitteru, parafraziravši slavnu izjavu Johna Kennedyja koju je za sportske prilike prilagodio i slavni NBA košarkaš Magic Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbeni duh Hrvata

"Super Mario je on, a ne Mario Balotelli. Mandžukić je snaga Juventusa, za koji igra s puno predanosti", naveo je list i osvrnuo se na njegov karakter koji ponekad na terenu i izvan njega djeluje prepotentno i bahato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi oni koji su dolaskom Mandžukića očekivali kako će svlačionica Juventusa dobiti prgavog nogometnog ratnika, sebičnog igrača, pravog snajperistu u kaznenom prostoru, ostali su razočarani. Mandžukić je i u Juveu nastavio pokazivati svoj borbeni duh, požrtvovnost na terenu i otvorenost za sugrače", piše "Tuttosport".

https://vid.me/XDDz

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo