Većini Hrvata nezamisliv potez podijelio Otok!

Član elitnog razreda engleskog nogometa Sunderland poništio je godišnje ulaznice svojim navijačima koji su stajali na tribini umjesto da sjede.

28.12.2012.
10:17
VOYO logo

Premiership i engleski stadioni su poznati po strogim 'pravilima igre', a Sunderland je povukao potez koji se čini malo prestrogim i za Otok.

Naime, navijačima koji nisu poštovali pravilo sjedenja na utakmici poništene su godišnje ulaznice za utakmice, a njihove sjedalice na tribini 'zapečaćene'. Ove je sezone takva sudbina zatekla 38 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub se na svojoj internetskoj stranici od napada velikog dijela navijača brani tvrdnjom da je primio značajan broj pritužbi gledatelja te da je morao reagirati kako bi osigurao sigurnost i uživanje u utakmici i drugim ljubiteljima kluba.

"Naravno da ne želimo pokvariti atmosferu na našem stadionu i užitak navijača na tribinama, no moramo se ponašati odgovorno. Želimo osigurati siguran i ugodan provod svim navijačima, pogotovo starijim osobama i invalidima koji su nas zabrinuto kontaktirali i javili da im navijači koji stoje oko njih kvare užitak praćenja utakmica", izjavio je šef osiguranja stadiona Paul Weir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo