SUKOBILI SE MODRIĆ I RAMOS!? / Kapetan Reala prozvao Luku, ali ga i mučki 'udario' s leđa

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Diario Gol sve opisuje kao rat klanova koje predvode Ramos i Modrić

27.11.2018.
18:27
AFP
VOYO logo

Četiri utakmice bio je dug niz nepobjedivosti Realove nogometne momčadi pod vodstvom Santiaga Solarija, no ligaško gostovanje kod Eibara koji je slavio 3-0 ponovno je otvorilo neke stare rane. Ne čini se da su one bile baš dobro tretirane, ako je vjerovati napisanom na portalu Diario Gol koji tvrdi da u madridskom klubu traje rat klanova.

Izvor navodi da je poraz u utakmici protiv Eibara doveo do sukoba u svlačionici pri čemu su igrači jedne strane svaljivali krivnju na one druge, s time da treba znati da je vođa klana domaćih igrača kapetan Sergio Ramos, a vođa klana internacionalaca Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je eksplodirao

Upravo njih dvojica, inače dobrih prijatelja, navodno su se sukobila. Ramos, a njegova je riječ glavna, upro je prstom baš u smjeru Modrića i počeo ga ispitivati neka pitanja koja se Luki nisu svidjela. Istovremeno je njega optužio da je jedan od krivaca za loše izdanje momčadi,a što je, piše Diario Gol, hrvatski reprezentativac eksplodirao.

Razlog je i, kako se navodi, tajni sastanak Ramosa s trenerom Solarijem na kojem je kapetan ponudio strategu moguće rješenje problema u vidu preseljenja na klupu nekih istaknutih igrača, a tu se spominju Modrić, Marcelo, Casemiro, Keylor Navas, Gareth Bale, Karim Benzema i Rafael Varane. Isco i Asensio bi prema Ramosu trebali dobiti priliku i to već u utakmici protiv Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo