TOTALNI RASPAD SISTEMA / Mamić se u svlačionici sukobio s kapetanom

Burno je bilo u svlačionici Dinama u poluvremenu dvoboja s Osijekom. Naime, Arijan Ademi verbalno se sukobio s trenerom Zoranom Mamićem.

30.4.2015.
14:17
VOYO logo

Večernji list piše kako je Zoran Mamić kapetana Ademija zamijenio nakon samo pola sata igre, kako bi spriječio "da napravi nekakvu glupost", kako je Mamić to objasnio nakon dvoboja. Ademi je bio poludio na tu odluku svoga trenera, te je skinuo dres i bacio ga na sjedalicu! Već duže vrijeme je Ademi nervozan, a ovo je očito bila kulminacija toga.

Što se tiče najplaćenijeg igrača Dinama Fernandesa, njega je Mamić, pak, zamijenio zbog neozbiljnosti i neodgovornosti koju je pokazao u srazu s Osijekom. Tako su oba igrača sa stadiona otišla prije samog završetka utakmice s Osijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije današnjeg jutarnjeg treninga mlađi Mamić je održao sastanak s igračima, zaprijetivši se svima, kazavši kako je to njegova posljednja opomena.

Odvojeno je razgovarao s Ademijem i Fernandesom, sve je završilo u pomirbenom tonu. Igrači su obećali da više neće raditi te stvari, odnosno da se neće više tako ponašati. Biti će interesantno vidjeti hoće li svoje obećanje i održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na stranu ova situacija s igračima, kao i razlazi u mišljenjima Zdravka i Zorana oko Ante Ćorića (prvi ga je nahvalio nakon Osijeka, drugog uopće nije oduševio), ne možemo se oteti dojmu kako je u Dinamu jako napeta atmosfera.

I to u situaciji kada se zagrebačkom klubu smiješi Decima, deseti uzastopni naslov prvaka Hrvatske. Što je razlog tome, tako napetoj atmosferi, možemo samo nagađati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo