'ŠUKERU, PROSTITUTKO': / Bijes u Šibeniku! Funcuti pokazali što misle o podršci aktualnom vodstvu HNS-a

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.11.2017.
10:05
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju je kandidat za predsjednika HNS-a Dario Šimić sa svojim timom u Šibeniku predstavio plan za budućnost hrvatskog nogometa, a nakon njega je to, u ime aktualnog predsjednika Davora Šukera, napravio i dopredsjednik HNS-a Ante Kulušić. Predsjednik županijskog saveza Željko Dulibić je rekao kako će potporu dati Šukeru.

Image
ŠIBENIK PODRŽAO ŠUKERA ZA 100 TISUĆA EURA: /

Kandidati predstavili programe, Šimić dobio prvu odbijenicu

Poruke Kulušiću i Dulibiću

"Izvršni odbor je donio jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Davora Šukera. Osobno, ne bih ocjenjivao programe, ali očito je ljudima iz klubova bio prihvatljiviji onaj Šukerov. To se prije svega odnosi na obećanje da će Šibensko-kninska županija od Saveza dobiti oko 100 tisuća eura u iduće četiri godine za ulaganje u infrastrukturu", izjavio je Dulibić za ŠibenikIN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Transparent na šibenskom Baldekinu

Dan kasnije na šibenskom su Baldekinu navijači izvjesili transparent kojim su dali do znanja što misle o aktualnim događajima. Na transparentu stoji poruka "Šukeru prostitutko" te "A. K. i Ž. D. prodane duše". Ovo potonje se očito odnosi na Kulušića i Dulibića. Osim toga, na transparentu je prekrižena kratica HNS, kao i inicijali Z. M. koji se odnosi na neformalnog vladara hrvatskog nogometa Zdravka Mamića.

U međuvremenu su se navijači Šibenika Funcuti oglasili putem svoje Facebook stranice, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jad i bijeda Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije. Uskoro nas očekuje još jedna izborna sjednica Skupštine HNS-a, pa je kao i proteklih godina počelo obilaženje županijskih nogometnih saveza kako bi se lobiralo za pojedine kandidate. Kada ovako čitate ovu informaciju, sve izgleda jako benigno, odnosno kao uobičajena procedura koja je legalna i legitimna. Tako bi i bilo da se ne radi o Hrvatskom nogometnom savezu. Zanimljivo je kako se neke institucije prave gluhe bez obzira na glas naroda koji godinama upozorava na katastrofalnu situaciju. Ovaj put to je glas navijača koji godinama upozoravaju na nedopustivu povezanost politike i institucije koja bi trebala biti bez ikakvog utjecaja politike. Također žalosno je kako vlast ignorira činjenicu da je jedan nacionalni sportski savez na nedopustiv način povezan s politikom.

Na ovu situaciju smo se tijekom godina nažalost navikli, ali kada smo pomislili da ne može biti gore, onda su nas naši sugrađani opet neugodno iznenadili. Ovaj put su to odradili maestralno, naime gospoda iz Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije Željko Dulibić, Hrvoje Kulušić i ostali, na najjadniji su mogući način dali podršku kandidatu Davoru Šukeru. Prodali su svoj glas za bijednih 100.000 eura. Zamislite od godišnjeg proračuna HNS-a od preko 200.000.000,00 kuna u nekoliko godina je Šibensko-kninskoj županiji obećana crkavica od 100.000 eura. Naravno cifra od 100.000 eura je najmanje bitna u cijeloj ovoj priči te ne sumnjamo da bi se uhljebi iz Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije prodali i bez tog iznosa jer će njihov glas mafiji na kraju ići njima u korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije kraj jada koji se odigrao u Šibeniku, naime gospoda iz županijskog nogometnog saveza podršku Davoru Šukeru nisu dali osobno kandidatu jer se nije udostojao doći u Šibenik, nego potajno i podmuklo njegovom izaslaniku Anti Kulušiću. Koliko je Davoru Šukeru stalo do nogometa u našoj županiji, pokazao je upravo svojim nedolaskom u Šibenik, a s ovom gestom je pokazao i koliko je jadna ekipa iz županijskog saveza. Neka gospoda znaju, naš glas ćete i dalje glasnije nego ikada slušati s tribina sportskih borilišta, naša borba nikad neće prestati jer nas za sport za razliku od vas veže nešto što vi nikada nećete razumjeti. Uništili ste nam klub i reprezentaciju, a sada je vrijeme za vaš odlazak jer ste nam dirali u ono što nam je najsvetije i od toga napravili svoj isprdak.

BILO BI DOSTA! ŠIBENIK KONTRA HNS-A!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo