ŠUKER SE OBRAČUNAO S NOVINARIMA: / 'Manipulirate anketama za predsjednika, ne pomažete nogometu'

Image
Foto: PIXSELL
28.11.2017.
20:42
PIXSELL
VOYO logo

Nakon jednosatnog vijećanja, skupštinari Zagrebačkog nogometnog saveza svoj su glas dali Davoru Šukeru. Nikakve neizvjesnosti nije bilo. Od 50 delegata, koji su stigli na Skupštinu, 46 je dalo glas Šukeru, dvojica su bila suzdržana, a dvojica su glasovala protiv.

MIŠKOVIĆ VIĐEN U MAMIĆEVOM DRUŠTVU: Je li Dinamov savjetnik tražio podršku za Šukera?

NET.HR DOZNAJE: ZNS nakon burne Skupštine ipak podržao Šukera! Hotel Antunović pod policijskom opsadom zbog Bad Blue Boysa

Nakon što je dobio podršku ZNS-a, Šuker sada treba prikupiti potpise još osam županijskih nogometnih saveza kako bi njegova kandidatura bila pravovaljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnija je prva stepenica, a to je baza. Ponosan sam na prijašnji mandat, iako nije sve bilo idealno. Najveći problem zapravo smo imali s huliganima. Ponosan sam na svoj prijašnji mandat i ovaj idući. Gradit ćemo prvoligaške terene, ide projekt na Sveticama, dio novca od investicija dobit će i naša zagrebačka baza," naglasio je Šuker koji nije želio komentirati kandidaturu svog bivšeg suigrača iz reprezentacije Daria Šimića.

MOĆNI GRADSKI PROČELNIK LOVRIĆ ZA NET.HR: ‘Lažu oni koji kažu da Bandić skuplja glasove za Šukera! Ipak nije toliko lud…’

"Želim mu sve najbolje, nema potrebe komentirati njegovu kandidaturu," kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, obračunao se s novinarima.

"Manipulirate anketama za predsjednika, ali naviknut sam. Ne pomažete nogometu, više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrednije što nogomet ima," kazao je Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo