Samo dan poslije: Onaj tko uvrijedi Zdravka Mamica nije dobrodosao

Davor Suker jos se jednom osvrnuo na to zasto ministru obrazovanja i sporta Zeljku Jovanovicu nije dozvolio predaju pehara na Kantridi.

18.5.2014.
15:17
VOYO logo

"Napravio sam to hladne glave i bez puno razmisljanja", poceo je s objasnjavanjem predsjednik HNS-a i nastavio:

"Hrvatski nogometni savez radit ce van politike i sprovodit ce svoje smjernice. Onaj tko je u puno navrata davao lijepe pridjeve pokojnom, pocasnom predsjedniku Markovicu, Zorislavu Srebricu, mojem prvom dopredsjedniku Mamicu, a i onaj tko je govorio lijepe rijeci na racun hrvatskih navijaca i nasih klubova, nije dobrodosao i tako ce ostati" porucio je Suker za Media servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi put u povijesti naseg nogometa prekinuta je utakmica zbog verbalnog delikta. Derbi izmedu Dinama i Hajduka zavrsen je u 85. minuti, a predsjednik Hajduka Marin Brbic smatra da nije u redu da se zbog toga prekidaju utakmice.

"Takvu smijesnu odredbu treba ukinuti", smatra Brbic, a Suker je odmah odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zelim ulaziti u sigurnosne mjere utakmica visokog rizika. To neka odradi sektor koji to mora odraditi. Tako je napravljeno u Europskoj uniji, tako je napravljeno u UEFA-i i FIFA-i, pa zasto tako ne bi bilo i kod nas. Pitat cu te iste ljude sto ce bit kad dodu utakmice Europske lige, na kraju cemo opet biti najvece platise kazni. Neka mi kazu koje je njihovo rjesenje da platimo manje kazni u Europi i svijetu, pa cu ih tek onda mozda saslusati. Napravit cemo nesto rigorozno, pa ako se trebaju prekinut utakmice, neka se prekidaju", odgovorio je Suker Brbicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo