S PRAVOM

ŠUKER ODUŠEVLJEN EKSPLOZIVNOM PREDSTAVOM MLADIH VATRENIH: ‘Uživao sam gledajući budućnost hrvatskog nogometa’

Hrvatsku za četiri dana očekuje gostovanje u Češkoj protiv lidera skupine

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker nije skrivao zadovoljstvo nakon što je U-21 reprezentacija u Varaždinu pobijedila Grčku sa 5:0 i ostala u igri za plasman na Europsko prvenstvo 2021.

“Svi smo zaista sretni kako je večeras odigrala naša reprezentacija. Vidjeli smo raskoš njihovog talenta, ali i odlučnost, samopouzdanje i ponos s kojim predstavljaju hrvatski dres. Čestitam svim igračima na prekrasnoj izvedbi, lijepim akcijama i golovima, uživao sam gledajući budućnost hrvatskog nogometa u ovakvom izdanju. Čestitam i Rukavini, Krpanu i pomoćnicima što su u kratkom roku odradili odličan posao, a naravno da zasluge idu i izborniku Bišćanu kojem želim brz oporavak,” kazao je Šuker za web stranicu HNS-a.

MLADI VATRENI UTRPALI GRCIMA PET KOMADA U VARAŽDINU: Moro zabio kung-fu potezom i asistirao, Majer i Musa zabili po dva gola

Pohvale organizatorima

Hrvatsku za četiri dana očekuje gostovanje u Češkoj protiv lidera skupine.

“Morali smo pobijediti u ovoj utakmici kako bismo ostali u igri, ali zato je sada još važnije ostati čvrsto na zemlji i svu koncentraciju usmjeriti na Češku. Bit će to drugačija utakmica, ali dok god se igra s ovakvom željom i kvalitetnim pristupom, imamo pravo na optimizam. Žao mi je što zbog epidemioloških mjera nisam mogao u svlačionici čestitati svakom igraču, no ovim putem želim im poručiti da sam uistinu ponosan kako su odigrali,” dodao je.

Za kraj, Šuker je pohvalio organizaciju susreta:

“Želim zahvaliti svim ljudima u Varaždinu što su napravili odličan posao u organizaciji utakmice. Postavili smo visoke standarde što se tiče epidemioloških mjera i mogu reći da su zaista svi to poštivali. Šteta je što publika uživo nije mogla gledati ovu utakmicu, no moramo svi biti odgovorni kako bismo što prije stavili epidemiju pod kontrolu i tako omogućili nastavak normalnog života, pa tako i povratak gledatelja,” poručio je predsjednik HNS-a.

Povratak na Net.hr