FIFA / razotkrila priču, pogodite gdje je zaista Davor Šuker!

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker nije u Bangkoku kako je javnost pokušao uvjeriti Damir Vrbanović, već u Londonu.

26.11.2014.
9:03
VOYO logo

Izvršni odbor krovne udruge našeg nogometa u utorak je održao izvanrednu sjednicu bez predsjednika, a na upit novinara gdje je Šuker, izvršni predsjednik Vrbanović je odgovorio:

"Šuker je u četvrtak poslijepodne otputovao na poziv FIFA-e. Ima službene obveze u Komisiji za profesionalni nogomet. Mislim da je na nekoj sjednici u Bangkoku. Svaki dan smo u kontaktu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je, dakle, s njim svaki dan u kontaktu, Vrbanović očito ne zna gdje je Šuker. Naime, nekadašnja devetka Vatrenih u petak je u prostorijama Saveza u Zagrebu ugostila veleposlanika Kraljevine Švedske Larsa Schmidta, što je potvrđeno i na Facebook stranici veleposlanstva. A što se tiče navodnog sastanka u Bangkoku, iz FIFA-e su Jutarnjem listu poslali sljedeći odgovor:

"Poštovani, u ovome času ne možemo vam potvrditi da gospodin Šuker prisustvuje bilo kakvom sastanku u Bangkoku jer o sastanku, ali ni o Šukerovom prisustvu nemamo baš nikakvih naznaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naknadno su se u HNS-a sjetili da je Šuker zapravo na službenom putu u Londonu gdje navodno dogovara novu prijateljsku utakmicu hrvatske reprezentacije.

"Vrbanović se zabunio, predsjednik je u petak bio u Hrvatskoj, ali u subotu ujutro je napustio zemlju. Nije još u Bangkoku nego u Londonu, a od četvrtka je u Bangkoku gdje će igrati u humanitarnoj utakmici World Legends", priopćio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo