APSOLUTNO ROMANTICNO / Suker nasao partnera u Srbiji, krece regionalna liga?

Davor Suker dobio je podrsku Nogometnog saveza Srbije u kandidaturi za mjesto u Izvrsnom odboru Europske nogometne federacije.

12.3.2015.
20:03
VOYO logo

Suker je u cetvrtak posjetio Sportski centar Nogometnog saveza Srbije u Staroj Pazovi gdje se sastao s tamosnjim predsjednikom Tomislavom Karadzicem. Razgovaralo se o Sukerovoj kandidaturi, ali i o regionalnoj suradnji kao i o problemima s kojima se suocavaju nogometne organizacije u ovom dijelu Europe.

"I da Suker nije stigao u ovu posjetu imao bi podrsku naseg saveza. Nasa dva saveza do sada su imala suradnju na visokom nivou, a ocekujem da se tako i nastavi", kazao je Karadzic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a je naglasio kako oba saveza imaju slicne probleme od infrastrukture, lige, sudenja, do rasizma i ksenofobije.

"Nadam se da cu uspjeti u izborima za IO Uefe i na taj nacin biti u mogucnosti pomoci brojnim zemljama u regiji, s obzirom da nas muce gotovo isti problemi. Vazno je rijesiti pitanje infrastrukture, moramo i vratiti vjeru u nogomet", izjavio je Suker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a se osvrnuo i na mogucnost pokretanja regionalnog nogometnog natjecanja koje bi se igralo u proljetnim terminima.

"Moramo vidjeti s prijedlozima, hoce li to biti turniri ili nesto drugo. Vidjet cemo hocemo li dobiti dozvolu UEFA-e. Treba vidjeti i koji bi to klubovi sudjelovali u takvom projektu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsni odbor UEFA-e u sijecnju je imenovao 12 kanidata za clanove tog tijela od kojih ce biti izabrano sedam. Medu kandidatima su i Madar Sandor Csanyi, Portugalac Fernando Gomes, Norvezanin Yngve Hallen, Velsanin Trefor Lloyd Hughes, Skot Campbell Ogilvie, Islandanin Geir Thorsteinsson, Turcin Servet Yardimci...

Izbori su zakazani za 24. ozujka u Becu, a clanovi IO UEFA ce se birati na razdoblje od cetiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo