'ŠUGE, MAFIJO, GOTOVO JE GOTOVO': / Na Le Coq Areni čulo se uvredljivo skandiranje protiv HNS-a

Image

Na Le Coq Areni u Tallinnu čuli su se uzvici malobrojnih, ali prisutnih hrvatskih navijača na prijateljskoj utakmici između Estonije i Hrvatske.

28.3.2017.
18:49
VOYO logo

Vatreni su iznenađujuće u 57. sekundi utakmice primili jeftin pogodak. Nakon tog trenutka, negdje u periodu između 25. i 35. minute, na stadionu koji nije ispunjen do posljednjeg mjesta, čuli su se povici "HNS pe*eri, nogomet ste sje*ali".

UŽIVO: KAKAV ŠOK! Vatreni primili jeftin gol za svega 57 sekundi dvoboja: Pogledajte pogodak zbog kojeg Kalinić neće moći spavati

Skandiranje protiv HNS-a potrajalo je u prvom navratu desetak sekundi, nakon toga se čulo još nekoliko puta. Vikalo se i "šuge" i HNS mafijo, gotovo je, gotovo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, navijači koji se protive politici Saveza i čelnika krovne organizacije hrvatskog nogometa skandirali su i "zovi, samo zovi", "Marjane, Marjane", "Hrvatska, Hrvatska", "Poljubi zemlju, po kojoj hodaš"...

Inače, na Le Coq Areni kapaciteta 9 000 bilo je dosta slobodnih mjesta, pa se navijačko skandiranje protiv Saveza jako dobro čulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo