SUBOTA U PRIMERI: / Atletico slavio u Barceloni, Duje Čop asistent u remiju Sportinga

Image
Image

Nogometaši Sporting Gijona osvojili su samo bod u 33. kolu španjolskog prvenstva na gostovanju kod posljednjeplasirane Osasune, odigravši 2-2, a domaća momčad je do 79.

22.4.2017.
23:02
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Duje Čop asistirao je Castru kod izjednačujućeg pogotka za Sportinga u 81. minuti, a prethodno je Canella u 79. smanjio zaostatak gostiju. Osasuna je povela u 19. minuti autogolom Merea, a u 72. minuti je za 2-0 strijelac bio Kenan Kodro.

Sporting propustio priliku

S obzirom da je Villarreal s 2-1 svladao Leganes, Gijon je imao priliku smanjiti zaostatak za Leganesom na samo dva boda. Ovako je Gijon još uvijek na velika četiri boda od mogućeg spasa i izlaska iz zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem subotnjem dvoboju 33. kola madridski Atletico je kao gost svladao Espanyol sa 1-0. Pogodak za 20. pobjedu Atletica postigao je francuski napadač Antoine Griezmann, što mu je 16. pogodak u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je sa 68 bodova na trećem mjestu i zadržao je tri boda prednosti u odnosu na četvrtoplasiranu Sevillu. Vodeći Real Madrid (75 bodova) u nedjelju (20.45 sati) dočekuje drugoplasiranu Barcelonu (72 boda) u El Clasicu, u kojem Katalonci hvataju posljednju mogućnost priključka. Naime, osim što zaostaju tri boda za Realom, Kraljevski klub ima i odigranu utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo