SUAREZ U ISKRENOM INTERVJUU OBJASNIO POZNATU ZAMJENU POZICIJA S MESSIJEM: / 'Bilo je to protiv Ajaxa...'

Image
Foto: AFP

Luis Suarez se otvorio o Messiju, promjeni sustava i pobjedi nad Sevillom

1.2.2019.
13:08
AFP
VOYO logo

Barcelona je prije dva dana sjajnim nastupom na Nou Campu pobijedila Sevillu s 6-1 i izborila polufinale Copa del Rey. Jedan od pogodaka postigao je i Luis Suarez, koji ponovo igra sjajno u duetu s Leom Messijem. Nakon utakmice, Urugvajac je napravio iscrpni intervju sa španjolskim Sportom, gdje je razgovarao o Messiju, svojoj formi, Coutinhu i situaciji van terena.

"Ponekad je teško spavati nakon ovakvih preokreta, ali to ovisi o dosta stvari. Nekada adrenalin bude prejak, ali nakon što smo pobijedili Sevillu sam spavao normalno", započeo je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok je Luis Enrique bio trener igrali smo u sistemu gdje je Leo [Messi] bio lažna devetka, a Neymar i ja smo ulazili s obje strane. Ali to se promijenilo nakon utakmice protiv Ajaxa", započeo je objašnjavati Suarez poznatu zamjenu pozicija s Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Leo nije imao puno prostora'

"Oni su stajali jako duboko i Leo nije imao puno prostora, pa smo se zamijenili. Odigrali smo nekoliko odličnih akcija i onda sam se krenuo vraćati na svoju staru poziciju. Međutim, Messi mi je rekao: "Ako želiš, možeš ostati u sredini". Nakon utakmice je Luis Enrique pričao sa svom trojicom i odlučili smo promijeniti sustav", kazao je Suarez.

Čitavi intervju možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo