'Bijeli su me razočarali! Modri su naivni!'

Sportski direktor Karlovca Velimir Zajec izjavio je kako ga ne iznenađuje dobar rezultat njegove momčadi u dvoboju protiv Hajduka u posljednjem kolu Prve HNL.

5.10.2011.
0:10
VOYO logo

Hajduk nakon deset kola Prve HNL zaostaje za Dinamom već sedam bodova. Dva boda u utrci s Modrima Bili su izgubili u Karlovcu, kod momčadi čiji igrači u tjednu prije utakmice nisu normalno ni trenirali zbog neisplaćenih plaća.

"Pa nismo mi baš za podcjenjivanje, imamo i te kako kvalitetnih igrača. I čvrstoga karaktera, kada se mogu onako vratiti iz rezultatskoga minusa. Malo naša publika, malo slabi Hajduk i eto iznenađenja", rekao je Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeku su Splićani razočarali.

"Neugodno me iznenadio, nije to Hajduk kakvog poznajemo. Nevjerojatno, a u Karlovcu je imao potporu čak 1200 torcidaša. Vjerojatno su Splićani još pod dojmom europskoga neuspjeha, to ih je i te kako potreslo", kaže sportski direktor Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se Zajec osvrnuo i na gostovanje Dinama kod Lyona u drugom kolu Lige prvaka.

"Dinamo je protiv Reala igrao dobro, protiv Lyona slabije. Kao da su plavi nasjeli na priču da su Francuzi najslabiji u skupini, što je bila kriva procjena. To su sve izvrsni, školovani i iskusni igrači, jači od Ajaxa", zaključio je Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110020598006 arti-201110020671006 arti-201110010675006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo