STRIJELCI U PREMIER LIGI NISU SE ISKAZALI: / Samo jedna pobjeda domaćina u utakmicama s malo golova

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U prvih pet susreta 11. kola engleskog nogometnog prvenstva domaće momčadi su ostvarile samo jednu pobjedu, a postignuto je svega osam golova pri čemu četiri na jednoj utakmici.

4.11.2017.
18:19
AFP
VOYO logo

Stoke City i Leicester City su odigrali sjajnu utakmice sa četiri gola i nizom prilika na obje strane. Na koncu je završilo 2-2 nakon što su gosti vodili 1-0 i 2-1. 'Lisice' su vodile golovima Vicentea Iborre (33) i Riyada Mahreza (60), a domaćin se vraćao u igru preko Xherdana Shaqirija (39) i Petera Croucha (73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale četiri utakmice ponudile su siromašan nogomet i četiri pobjede rezultatom 1-0 pri čemu su na tri susreta slavili gosti.

Jedinu domaću pobjedu izborio je Huddersfield Town protiv WBA, a susret je presudio pogodak Rajia van la Parra u 45. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burnley je na gostovanju pobijedio Southampton golom Sama Vokesa u 81. minuti, a Brighton and Hove Albion je kao gost porazio Swansea City 1-0, a pogodak odluke zabio je Glenn Murray u 29. minuti. Gostujuću pobjedu je ostvario i Bournemouth koji je golom Stevea Cooka u drugoj minuti sudačke nadoknade pobijedio Newcastle United 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se još sastaju West Ham i Liverpool, a u nedjelju su četiri utakmice pri čemu dva derbija. Snage će odmjeriti Manchester City - Arsenal, Chelsea - Manchester United, Tottenham - Crystal Palace, te Everton - Watford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Manchester City sa 28 bodova, Manchester United je drugi sa 23 boda, a zatim slijede Tottenham sa 20, te Chelsea, Arsenal i Burnley 19 bodova.

Posljednja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Swansea City (8), Everton (8) i Crystal Palace (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premier liga, rezultati:

Stoke City - Leicester City 2-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huddersfield Town - WBA 1-0 Newcastle United - Bournemouth 0-1 Southampton - Burnley 0-1 Swansea City - Brighton and Hove Albion 0-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo