STRAVIČNE OZLJEDE GLAVA: / Hullov igrač samo je podsjetnik na to da je nogomet itekako opasan sport

Image
Foto: Screenshot
28.1.2017.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Podsjetio je ovaj primjer i na niz sličnih uslijed kojih su mnogi igrači pretrpjeli zastrašuje ozljede.

Petr Čech

Češki golman jednako je prepoznatljiv po sjajnim obranama koliko i po zaštiti koju nosi na glavi tijekom utakmica. Sve zbog jakog kontakta s koljenom Stephena Hunta tijekom utakmice Chelsea-Reading igrane u listopadu 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafa Garcia

Uobičajen skok nakon izvođenja udarca iz kuta rezultirao je frakturom lubanje nesretnog Rafe Garcije tijekom ogleda Alavesa i Alcorcona u studenom 2014. godine. Iznesen je nakon njega tadašnji veznjak igrač Alavesa na nosilima i odvezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Christian Chivu

Odlični umirovljeni Interov rumunjski branič Christian Chivu dva je sata operiran nakon puknuća lubanje nakon sudara glavama s napadačem Chieva Sergijem Pellissierom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raul

Legendarni napadač madridskog Reala dobio je nekoliko šavova na glavi nakon borbe za loptu s Barceloninim Carlesom Puyolom 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pepe i Casillas

"Ne sjećam se točno što se dogodilo, samo da sam izašao na loptu u sudario se s Pepeom. Svijest mi se vratila na tlu", priznao je nakon utakmice Iker Casillas kako se osjećao kad je udario glavom u glavu suigrača Pepea koji je, pak, proveo noć u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuel Pasqual

Nije glavom u glavu, već laktom, ali ružnu posjekotinu zadobio je talijanski reprezentativac Manuel Pasqual nakon duela sa češkim reprezentativcem Liborom Kozakom tijekom kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo