STRAVA I UŽAS U BIH: / Nogometaš nakon kobnog duela ostao bez bubrega

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nogometna Bosna i Hercegovina je u šoku zbog teške ozljede defenzivca Viteza Marka Jevtića i raspletom njegove karijere.

6.3.2017.
11:32
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, kako Sportsport.ba javlja jučerašnja utakmica 20. kola bosankohercegovačke Premijer lige između Viteza i Čelika (0-0) obilježila je i teška ozljeda Marka Jevtića, koji je odmah i prebačen u zeničku bolnicu te sinoć i operiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu se nadali dobrim vijestima

Spomenuti medij javlja i kako su se iz kluba nadali dobrim vijestima, ali to se nažalost nije dogodilo. Liječnici nisu uspjeli spasiti njegov bubreg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon teške ozljede na jučerašnjoj utakmici protiv NK Čelika, Marko je prevezen u zeničku bolnicu gdje je jutros u 3 sata i operiran, ali liječnici uz sav napor, nažalost, nisu uspjeli spasiti njegov bubreg. Nakon operativnog zahvata, Marko se nalazi na odjelu intenzivne njege zeničke bolnice, ali jasno je kako je njegova nogometna karijera završena. U ovom trenutku ne možemo pronaći prave riječi, šokirani smo i ražalošćeni. Cijela momčad, stručni stožer i uprava je uz Marka i suosjećamo s njim i njegovom obitelji. Nadamo se Markovom skorom i što bržem oporavku", poručili su iz NK Vitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upisao 19 nastupa za Vitez

Ovaj 34-godišnjak za Vitez je ove polusezone upisao 19 nastupa, a stigao je iz banjalučkog Borca. Nastupao je još za Radnik Bijeljinu, Rudar Prijedor, Žepče, te Slobodu Užice.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo