Sjajna vijest za Matea Kovačića: 'Čudo od djeteta se opet pokazalo...'

'Gradim novi veliki Inter', izjavio je u nedjelju nakon poraza (3:1) u prvenstvenom dvoboju kod Napolija trener nogometaša milanskog kluba Andrea Stramaccioni...

6.5.2013.
15:08
VOYO logo

"Da, griješio sam, ali uvijek nastojeći raditi dobro za Inter. Naše ovogodišnje rezultate jednostavno ne možete odvojiti od nesretnih događaja koji su nas pratili. Mi smo ostali bez Cassana, Palacija i Milita. Zamislite da Napoli ostane bez Cavanija, Pandeva i Insignea. To vam je ta relacija", objašnjavao je mladi trener nakon još jedna slabe predstave i novog poraza.

Na pitanje novinara bi li Kovačić trebao biti taj koji će dirigirati igrom Inerove momčadi bliže golu, kao što je to donedavno radio Cassano, i zašto je, ako je tome tako, toliko daleko od gola, Stramaccioni je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi će Inter, Inter u sljedećoj sezoni, igrati 20 metara dalje od svog gola sa svim linijama. To će i Kovačića približiti suparničkom golu 20-ak metara. Predsjednik Moratti želi stvoriti momčad koja će ponovno igrati važnu ulogu u europskom nogometu. Napravili bismo velik korak u tom pravcu već ove sezone, samo da su nas mimoišle ozljede".

Kad su u pitanju ocjene novog Kovačićeva nastupa za milansku momčad od prve minute, torinski Tuttosport ocijenio ga je sa slabih 5.5 uz napomenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čudo od djeteta u Interovoj veznoj liniji opet je dokazalo da posjeduje igračku klasu. Nažalost, od suigrača ne dobiva nikakvu pomoć pa ga to često vodi u pretjerivanje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još se biranijim riječima o kreatoru Interove igre izjasnila milanska Gazzetta dello Sport.

"U nedjelju Kovačić nije imao suigrače, posebice napadače, s kojima bi mogao 'komunicirati', no svoj je posao svejedno opet odradio vrlo dobro. Dodirnuo je loptu ukupno 67 puta, a od 47 dodavanja netočno je plasirao samo pet. Za razliku od pet lopti koje je izgubio, njih šest je osvojio, što dovoljno govori o njegovu defenzivnom angažmanu. Slab je bio u driblinzima, koje inače jako voli: izgubio je sva četiri u koja se upustio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo