Strajk igraca i problemi: Odlicne vijesti za Dinamo

Dinamo 18. rujna otvara nastup u Europskoj ligi na Maksimiru protiv Astre, a kako stvari stoje, rumunjski klub je u velikim problemima pred gostovanje u Zagrebu.

14.9.2014.
14:48
VOYO logo

Bili su prvi na ljestvici, ali onda je sve eksplodiralo pred gostovanje u Cluju. Igraci su otkrili da im kasne place i da krecu u strajk. Trening je bio otkazan pred put na gostovanje. I odigrali su kao da su u strajku.

Cluj ih je nadigrao s 4:1 i skinuo s vrha ljestvice. Golove za domacine zabili su Deac (33), Tade (45, 90-11) i Guima (77), dok je strijelac za Astru bio William u 46. minuti. Astra se trenutacno nalazi na trecem mjestu rumunjskog prvenstva sa 15 bodova, tri manje od lidera Steaue i bod manje od Cluja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je kako ce uprava rumunjskog kluba reagirati i pokusati spasitit situaciju, ali cetvrtak je blizu, a igraci nezadovoljni.

U Dinamovoj skupini D su jos Celtic i Red Bull Salzburg. Austrijski prvak u nedjelju gostuje kod Wolfsbergera, dok je Celtic na svom travnjaku u susretu petog kola pobijedio Aberdeen 2:1. Golove za skotskog prvaka zabili su Jason Denayer (7) i Kris Commons (46), dok je pogodak za goste zabio David Goodwillie (60). Nakon pet kola Celtic je na cetvrtom mjestu sa 10 bodova, tri manje od lidera Inverness Caledonian Thistlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometasi Standarda, prvog suparnika Rijeke u G skupini Europske lige, dozivjeli su domaci poraz od Oostendea 3-5 u susretu sedmog kola belgijskog prvenstva.

Standard je poveo golom Jeffa Louisa u 26. minuti i bio je to jedini gol u prvom poluvremenu. No, u nastavku je uslijedila golijada. Gosti su u prvih sest minuta drugog dijela okrenuli rezultat golovima Elimanea Coulibalyja (48) i Sebastiana Siania (51). Standard je u 60. minuti izjednacio preko Igora de Camarga, ali je Oostende vrlo brzo zabio jos dva gola, a strijelci su bili Julien De Sart (65-autogol) i Fernando (71). Tracak nade domacinu je pruzio Mujangi Bia smanjivsi na 3-4 u 77. minuti, no sve dvojbe oko pitanja pobjednika razrijesio je Niels De Schutter cetvrtim golom za Oostende u sudackoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standard se trenutacno nalazi na tek 11. mjestu s osam bodova, sedam manje od lidera Anderlechta.

Domaci poraz je upisao i Feyenoord koji je u Rotterdamu izgubio od Willem II 1-2. Golove za goste zabili su Frank van der Struijk (8) i samuel Armenteros (23), dok je strijelac za Feyenoord bio Colin Kazim-Richards (75). Feyenoord je trenutacno na 11. mjestu s pet bodova, sedam manje od lidera PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G se nalazi i Sevilla koja u nedjelju na Sanchez Pizjuanu docekuje Getafe.

Rijeka u prvom kolu G skupine Europske lige gostuje u cetvrtak kod Standarda, a u drugom susretu se sastaju Sevilla i Feyenoord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo