STRAH OD REORGANIZACIJE NATJECANJA: / Predsjednik Uefe stiže na razgovor sa Šukerom

Image
Foto: AFP, ERWIN SPEK

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin posjetit će Hrvatsku 20. prosinca ove godine, potvrdio je HNS.

1.12.2016.
14:12
AFP, ERWIN SPEK
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker službeno je pozvao Čeferina da posjeti našu zemlju, a vodeći čovjek europskog nogometa je taj poziv i prihvatio. Hrvatske će tako krajem mjeseca postati jedna od prvih destinacija koju će Slovenac obići kao predsjednik UEFA-e. Tom će ga prigodom primiti i predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Očekuju razumijevanje

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za predsjedničko mjesto u UEFA-i. Sada su, pak, suradnici i u Izvršnom odboru UEFA-e čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker i suradnici razgovarat će s Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci UEFA-e razvojnim projektima HNS-a. Čelni ljudi hrvatskog nogometa vjeruju da će predsjednik UEFA-e pokazati razumijevanje prema malim savezima uoči najavljene reorganizacije europskih klupskih natjecanja, a to će biti i jedna od tema razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo