UGLEDNI GOST

STRAH OD REORGANIZACIJE NATJECANJA: Predsjednik Uefe stiže na razgovor sa Šukerom

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Aleksander Čeferin posjetit će Hrvatsku 20. prosinca ove godine, potvrdio je HNS.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker službeno je pozvao Čeferina da posjeti našu zemlju, a vodeći čovjek europskog nogometa je taj poziv i prihvatio. Hrvatske će tako krajem mjeseca postati jedna od prvih destinacija koju će Slovenac obići kao predsjednik UEFA-e. Tom će ga prigodom primiti i predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Očekuju razumijevanje

Šuker i Čeferin godinama blisko surađuju u okviru zajedničkog djelovanja saveza iz regije koji su prvi dali podršku slovenskom dužnosniku u utrci za predsjedničko mjesto u UEFA-i. Sada su, pak, suradnici i u Izvršnom odboru UEFA-e čiji je Šuker član od ožujka 2015. godine.

Šuker i suradnici razgovarat će s Čeferinom o aktualnim zbivanjima u europskom nogometu te podršci UEFA-e razvojnim projektima HNS-a. Čelni ljudi hrvatskog nogometa vjeruju da će predsjednik UEFA-e pokazati razumijevanje prema malim savezima uoči najavljene reorganizacije europskih klupskih natjecanja, a to će biti i jedna od tema razgovora.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr