Dosta je bilo

STOP RONALDU: Predsjednik Reala stao na kraj glupostima najveće zvijezde

Dosta se posljednjih tjedana i mjeseci raspravljalo o lošem ulasku Cristiana Ronalda u aktualnu sezonu. Iako je u međuvremenju popravio osobnu statistiku i ponovno zabija u sve više utakmica, u Real Madridu još uvijek nisu zadovoljni njegovim pristupom.

Kao jedan od glavnih razloga Ronaldovog slabijeg početka sezone španjolski su mediji navodili njegova česta putovanja u Maroko. Nekoliko puta tjedno je Portugalac privatnim zrakoplovom putovao u sjevernoafričku državu, a sve kako bi mogao provoditi što više vremena s prijateljem Badrom Harijem, nekadašnjim K-1 prvakom.

Šest golova u pet utakmica

Njihova česta druženja i fotografije na društvenim mrežama doveli su i do zločestih glasina da su dvojica sportaša i više od prijatelja, a cijela je priča naljutila i Realova predsjednika Florentina Pereza. Prema pisanju El Confidenciala, prvi čovjek Kraljevskog kluba stoga je zabranio Ronaldu daljnja putovanja u Maroko s obrazloženjem da takve avanture utječu na njegove izvedbe na terenu, ali i bacaju ružno svjetlo na njegov privatni život.


Je li Perezova zabrana naljutila Ronalda, nije poznato, ali činjenica je da u posljednje vrijeme sve više nalikuje na onog starog, čemu je vjerojatno pridonijela i promjena trenera. U zadnjih je pet prvenstvenih utakmica postigao šest pogodaka i upisao četiri asistencije.

Povratak na Net.hr