ŠTO SE DOGAĐA S MARADONOM? / Legendarni nogometaš završio u bolnici - 'Psihički se osjeća jako loše'

Image
Foto: Profimedia

osljednji put Maradona se pojavio u javnosti prošlog petka na svoj 60. rođendan

3.11.2020.
8:23
Profimedia
VOYO logo

Legendarni argentinski nogometaš i prema mnogima najbolji igrač svih vremena, Diego Armando Maradona završio je prošle noći u bolnici u La Plati zbog, za sada, neutvrđenih razloga.

Međutim, njegov osobni liječnik Leopoldo Luque otkrio je pak kako se Maradona nalazi u bolnici Ipensa i kako će tamo biti najmanje tri dana na testiranjima, ali ujedno i da se ne osjeća baš dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Argentina's Gimnasia y Esgrima La Plata coach, former football star Diego Armando Maradona (C) is honored before the start of a first division football league match against Patronato in La Plata, Buenos Aires province, Argentina, on October 30, 2020. Argentina legend Diego Maradona turned 60 on Friday.,Image: 566496581, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Ne osjeća se najbolje psihički i to ima utjecaj na njegovo fizičko stanje. Nije dobro koliko bih ja htio da bude i koliko znam da može biti. Treba mu pomoć i ovo je vrijeme da mu se pomogne. Diego je osoba koja je ponekad odlično, a ponekad loše. Mogao bi biti 10.000 puta bolje. Dolazak u bolnicu će mu pomoći jer je jako teško biti Maradona", rekao je doktor i usput otklonio mogućnost da Maradona ima koronu.

Posljednji put Maradona se pojavio u javnosti prošlog petka na svoj 60. rođendan. Otišao je na utakmicu svog aktualnog kluba Gimnasije, a tamo mu je uručena plaketa i torta, ali već je tada izgledao fizički jako loše i izmoreno i tjelohranitelji su ga morali pridržavati dok je hodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo