JARA OPET U AKCIJI

ŠTO JE TOM ČOVJEKU?! Budala koja se proslavila guranjem prsta u stražnjicu ponovno napada

Čileanski nogometaš Gonzalo Jara opet napada! Čovjek koji je lani sablaznio javnost guranjem prsta u stražnjicu Edinsonu Cavaniju, opet je odlučio istraživati pozadinu suparničkih igrača.

U četvrtfinalu lanjskog južnoameričkog prvenstva (Copa America) Čile je svladao Urugvaj s 1-0, ali možda se to ne bi dogodilo da nije bilo incidenta u 63. minuti. Jara je gurnuo prst u Cavanijevu stražnjicu, a urugvajski mu je napadač uzvratio blagim šamarom. Jara se, međutim, sramotno i teatralno bacio na travu, a sudac je Cavaniju pokazao drugi žuti karton. S igračem više Čileanci su zabili gol i otišli u polufinale, a kasnije i do naslova. Sudac tada nije vidio Jarin potez, ali razotkrile su ga kamere, pa je naknadno kažnjen s dvije utakmice zabrane nastupa.

PROGOVORIO NAKON SRAMOTNOG INCIDENTA: ‘Čekam Cavanija, možda ćemo opet razgovarati’


Napadao i Suareza i Higuaina

U utorak navečer su se u Santiagu ponovno sudarili Čile i Urugvaj, ovaj put u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Čile je slavio s 3-1, a Jara je ponovno uspio skrenuti pozornost na sebe. Ovom je prilikom ostavio Cavanija na miru, ali ne i njegova suigrača Gastona Ramireza.

Veznjak Middlesbrougha je prošao malo bolje od Cavanija, njega je Jara odlučio ‘samo’ dodirivati i milovati po stražnjici. Ramirez se uspio suzdržati od fizičke reakcije, samo je mrko pogledao degutantnog suparnika nakon čega se ovaj primirio.

Jara je, inače, i ranije sudjelovao u sličnim incidentima. Njegovu ruku na vlastitoj stražnjici su osjetili i Gonzalo Higuain i Luis Suarez

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr