RAZOČARANI BIŠĆAN OTKRIO SUROVU STVARNOST RIJEKE: / Što će Mišković reći na ovo?

Image
Foto: PIXSELL

Oreščanin i Bišćan iznijeli dojmove nakon derbija

20.4.2019.
22:07
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je u subotu deklasirao Rijeku na Poljudu. 'Bijeli' su slavili nakon 2813 dana na domaćem terenu i to rezultatom 4-0. Bila je to njihova najbolja partija ove sezone. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Veliku pobjedu Hajduka na Poljudu protiv Rijeke prokomentirao je jedan od glavnih njenih kreatora, trener Siniša Oreščanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TORCIDA JE RAZOTKRIVENA - EVO GDJE SKRIVAJU PIROTEHNIKU: /

Pogledajte kakav arsenal im je policija pronašla uoči derbija

Image
TORCIDA JE RAZOTKRIVENA - EVO GDJE SKRIVAJU PIROTEHNIKU: /

Pogledajte kakav arsenal im je policija pronašla uoči derbija

Ekipa je reagirala na pravi način

"Mislim da ste vidjeli sve i tamo. Bila je to utakmica koja se otvorila u drugoj minuti i ekipa je reagirala na pravi način. Čestitam igračima i stožeru na pobjedi", istaknuo je Siniša Oreščanin, čije riječi prenosi Dalmatinski portal, te dodao:

"Mijenjamo i mijenjali smo jer smo tražili različite profile u različitim utakmica. Danas je iskočio Jurić, drugi put će netko drugi. Želimo da momčad ima pozitivnu energiju koja nas od početka okružuje i danas je to izašlo na vidjelo. Zahvalio bih još jednom momčadi na pobjedi. Danas su se sve stvari spojile. Protiv Dinama smo bili jako agresivni, protiv ekipe s kojom se pola europskih momčadi nije moglo nositi. Ovo je proces koji rezultate daje s vremenom", naglasio je strateg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisu nam ostavili ni šansu za osvojiti bod'

Trener Rijeke Igor Bišćan, s druge strane, mogao je samo čestitati suparniku na boljoj igri.

"Što reći nakon ovoga. Treba čestitati Hajduku na potpuno zasluženoj pobjedi. Nisu nam ostavili ni šansu za osvojiti bod. Od prve minute smo sami usmjerili utakmicu u smjeru u kojem je otišla i nakon toga smo ulazili iz greške u grešku, što su oni brzo osjetili, nametnuli se, te nam stvorili puno problema"", rekao je Bišćan nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je stvarno podigao svoju igru na jednu razinu što je nama teško pratiti, treba biti iskren pa to reći. Mi sa svojim problemima, ako nismo pravi i ako više igrača podbaci, dogodi se ovo što je bilo. Treba ovo što prije zaboraviti i izvući pouke. Ako se plasiramo u Europu, a nadam se da hoćemo, morat ćemo igrati bolji nogomet".

Bišćan je na novinarsko pitanje boji li se otkaza kazao kako je to pitanje za predsjednika kluba, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo