'Ostavite Vedrana Ćorluku na miru!'

Noćne ekshibicije hrvatskog nogometaša Vedrana Ćorluke sve više pune medijske stupce. Posljednja u nizu bila je moskovska zabava s koje je procurila njegova fotografija s nargilom u ruci.

3.10.2012.
11:50
VOYO logo

"Često razapinjete te mlade momke po pitanju svega onoga što i vi sami radite, pa možda i vaš posao trpi zbog toga. Za nas trenere najvažnije je ono što igrači pokazuju na terenu. Dakle, nije problem ako mladi ljudi izađu, ako se druže s djevojkama, pa čak i do ranih jutarnjih sati, jer postoji vrijeme i za to. Nije dobro ako se dogode nekakvi incidenti tijekom tog vremena koje provode u privatnom životu. Najbitnije je ono što pokazuju na terenu", napomenuo je Štimac i poslao jasnu poruku novinarima:

"Ostavite Vedrana na miru. U svakom slučaju mediji bi mogli manje pratiti što oni noću rade, vjerujte mi da rade puno manje nego što smo mi u igračkim danima radili", obrušio se Štico na novinare i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali onda niste imali mobitele, mikrofone i kamere da se to sve zabilježi, a niste imali ni toliko doušnika koliko imate danas. Pustite ih malo, pokušajmo od njih izvući ono što je najnužnije, a to je učinak na terenu, jer jedino će nas to učiniti radosnima", zaključio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo