Trazi se izbornik BiH: Igor Stimac usao u uzi izbor

Igor Stimac usao je u uzi izbor kandidata za novog izbornika nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odlukom sto ju je u cetvrtak donio Izvrsni odbor Nogometnog saveza te zemlje.

11.12.2014.
19:44
VOYO logo

Clanovi povjerenstva koji su u proteklim tjednima imali zadacu obaviti razgovore s vise od dvadeset potencijalnih kandidata za nasljednika Safeta Susica izvjestili su Izvrsni odbor o ishodu tih pregovora nakon cega je zakljuceno da u uzem krugu ostaje sedam imena.

Uz nekadasnjeg hrvatskog izbornika Stimca to su Blaz Sliskovic, Mehmed Bazdarevic, Milovan Rajevac, Amar Osim, Sergej Barbarez i Faruk Hadzibegic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvrsni odbor zaduzio je povjerenstvo da obavi dodatne ratzgovore s ovim kandidatima i da u narednim danima konacno predlozi dva imena kako bi se na temelju toga obavio konacni izbor. Nogometna reprtezentacija BiH ostala je bez izbornika nakon sto je s tog mjesta u studemom smijenjen Safet Susic koji je oznacen glavnim krivcem za lose rezultate u kvalifikacijama za europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo