ŠTIMAC OSVANUO U HNS-u: / Održao sastanak sa Šukerom i Kustićem i zatražio pomoć hrvatskog nogometa

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Predsjednik Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su Igora Štimca

22.9.2019.
16:14
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju je u Zagrebu održan sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom i Indijskog nogometnog saveza, kojeg je predvodio indijski izbornik Igorom Štimcem, priopćeno je iz HNS-a.

Predsjednik Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su u nedjelju u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza ugledne predstavnike indijskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.

Image
Image

Foto: HNS

Tom su prigodom uručeni i prigodni darovi, uključujući i dresove aktualnih svjetskih doprvaka - uz podsjetnik i na osvajanje svjetske bronce u Francuskoj '98, kada su Vatrene predvodili upravo najbolji strijelac prvenstva Šuker i jedan od stupova obrane Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegaciju Indijskog nogometnog saveza činili su glavni tajnik Kushal Das, direktor reprezentacije Abhishek Yadav, glavni tajnik indijskog Ministarstva sporta Radheyshyam Julaniya te Prashant Agarwal i izbornik seniorske nacionalne selekcije Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo