Štimac napokon shvatio: 'Ponudit ću ostavku!'

Izbornik Igor Štimac je nakon novog debakla Hrvatske, ovoga puta u Škotskoj, ponudio ostavku. Ostaje vidjeti kako će na njegov potez reagirati ljudi iz vrha hrvatskog nogometa.

15.10.2013.
23:14
VOYO logo

'Igračima sam već rekao, moja moralna obveza je ponuditi ostavku, večeras ću je i ponuditi predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru. Ne zato što ne vjerujem da to ne mogu izvući, nego pritisci i atmosfera koja se stvara proteklih tjedana to iziskuje", poručio je izbornik Igor Štimac i kazao što bi TV-komentator Igor Štimac rekao izborniku Štimcu:

"Budi jak, budi dosljedan, izdrži, radi ono što vjeruješ."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je i nakon debakla u Glasgowu tražio isprike.

"Poraz me jako pogodio, kao i cijeli stožer. Bili smo u hendikepu, umorni nakon teške utakmice protiv Belgije i morali smo se paziti kartona, čuvati se duel igre sa Škotima", kazao je Štico i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra apsolutno nije dobra, da je dobra – pobjeđivali bismo. Ima jedna stvar koju svi rade jednostavno, a mi sebi želimo zakomplicirati život. Petljamo i onda izostaje realizacija. Moramo proanalizirati utakmicu jer ovo je najbolje što Hrvatska ima. Morat ćemo shvatiti da nogomet iziskuje bržu igru. Pogreške mogu biti smrtonosne, olako gubimo lopte u sredini..."

//www.youtube.com/embed/GnPjKuJir8g

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac se osvrnuo i na suparnika.

"Škoti su igrali bolje nego u Zagrebu. Imali su i publiku koja ih je nosila. Dobro smo ušli u utakmicu, htjeli smo stvoriti posjed i pokazati stav, ali opet smo griješili onako kako Hrvatska ne smije griješiti. Pogrešno dodavanje i eto...", pričao je možda već bivši izbornik i komentirao uvrede s tribina:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo tko su oni i odakle to dolazi. To su uvijek isti tipovi. Ne nudim ostavku zbog njih, ponudit ću ostavku jer je to moralan čin."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo