STIGLE ODLIČNE VIJESTI IZ MAKSIMIRA: / Astani se zbog ovog ne piše dobro; Nenad Bjelica ima dvije dvojbe

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Uoči utakmice protiv Astane, iz Maksimira stižu dobre vijesti

13.8.2018.
16:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama sutra od 20.00 na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv kazahstanskog prvaka Astane.

DANI OLMO OTKRIO ONO ZA ŠTO SVI POTAJNO NAVIJAJU: ‘Nadam se da bih jednoga dana mogao zaigrati za Hrvatsku’

Modri brane kapital iz prvog dvoboja od 2-0. Uoči utakmice, iz Maksimira stižu dobre vijesti. Prema pisanju Sportskih novosti, za utakmicu bi trebali biti spremni svi oni koji su osjećali probleme nakon dvoboja u Astani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Leovac, Theophile-Catherine, Ademi, Budimir, Olmo, Fiolić... Svi će oni konkurirati za momčad u uzvratu protiv Astane...

Image
Image

10.08.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 3. kolo, GNK Dinamo - Slaven Belupo. Marko Leskovic, Ivan Sunjic, Mario Gavranovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica, strateg Dinama, ima dvije dvojbe, a ona se odnosi na vratarsku poziciju i napadačku. Tako se još ne zna hoće li Bjelica i sad dati prednost Budimiru, s obzirom da je bio ozlijeđen, ili će ipak od prve minute krenuti Gavranović. Također, ne zna se hoće li utakmicu na golu započeti Livaković ili Zagorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među onima koji nisu spremni i još vuku ozljedu jest i ovoljetno pojačanje Lovro Majer. Dinamova ‘desetka’ nije sretno ušla u sezonu, mlada, dojučerašnja Lokomotivina zvijezda, još ima problema sa skočnim zglobom i nikako da konačno uhvati kontinuitet i zaigra kako zna i kako se očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo