STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Pep Guardiola doveo prvo veliko pojačanje za sljedeću sezonu!

Image
Foto: AFP/TOBIAS SCHWARZ

Novi trener Manchester Cityja Pep Guardiola dobio je prvo pojačanje za sljedeću sezonu. Klub s Etihada je potvrdio dovođenje njemačkog reprezentativca Ilkaya Gündogana (25).

2.6.2016.
10:57
AFP/TOBIAS SCHWARZ
VOYO logo

O transferu dosadašnjeg veznjaka Borussije Dortmund dugo se nagađalo, a vijest je u četvrtak dobila i službenu potvrdu. Gündogan je potpisao četverogodišnji ugovor, a transfer nije zaustavila ni njegova ozljeda koljena zbog koje će propustiti predstojeće Europsko prvenstvo u Francuskoj.

'Inteligentan i svestrani veznjak'

"Oduševljen sam zbog dolaska u Manchester City. Čim sam čuo za ponudu, u srcu sam znao da želi doći ovdje. Uživao sam u Borussiji Dortmund i zahvalan sam klubu i navijačima na pet sretnih godina koje sam proveo tamo. Postao sam bolji igrač zbog strpljenja i povjerenja koje su mi pokazali. Sada je preda mnom novi izazov, a prilika za rad s Guardiolom je nešto čemu se jako radujem. Navijačima mogu obećati da ću dati sve od sebe da osvojimo naslove u Engleskoj i Ligi prvaka", naglasio je Gündogan nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gündogan je s Borussijom osvojio jedan naslov njemačkog prvaka i dogurao do finala Lige prvaka u sezoni 2012/13, a za reprezentaciju je skupio 16 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ilkay je sjajno pojačanje za našu momčad. Inteligentan je i svestrani veznjak koji može igrati na različitim pozicijama u sredini terena. Vjerujem da će naši navijači uživati u njegovoj radnoj etici i tehničkim vještinama", istaknuo je sportski direktor Cityja Txiki Begiristain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo