STIGLA LUDA PONUDA: / Wayne Rooney napušta Manchester United?

Image
Foto: AFP

Nastavlja se 'kinesko nogometno ludilo'. Prema pisanju britanskog tiska, kineski prvoligaš Shanghai SIPG želi angažirati kapetana Manchester Uniteda Waynea Rooneyja.

12.2.2016.
18:22
AFP
VOYO logo

Daily Mirror navodi kako su čelnici kluba čiji je trener bivši engleski izbornik Sven Goran Eriksson, ponudili Rooneyju čak 645.000 eura tjedno što je gotovo dvostruko više nego što zarađuje u Manchester Unitedu.

I Ibrahimović na meti

"Tko ne bi poželio Rooneyja u svojoj momčadi. Vidjet ćemo je li to u ovom trenutku izvedivo, ali imamo veliku želju ostvariti ovaj transfer," poručio je 68-godišnji švedski nogometni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eriksson smatra kako će u idućim godinama u Kinu preseliti i najbolji nogometaši svijeta Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi fantastično kada bi Ibrahimović nastavio karijeru u nekom od kineskih klubova, a to nije nemoguće," dodao je Eriksson.

"Kina će biti važan faktor"

Otkrio je i kako se diljem Kine otvaraju brojne nogometne škole, a klubovi puno pažnje posvećuju svojim mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoguće je očekivati rezultate preko noći. No kineski klubovi su cijeli sustav pametno postavili i za nekoliko godina će njihova reprezentacija postati važan faktor u međunarodnim okvirima", naglasio je Eriksson koji vodi Shanghai SIPG od 2014. godine, a prije toga je godinu dana vodio Guangzhou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo